Uitnodiging kennisdag Wij&Wadvogels 30 januari

De urgentie om vogels in het waddengebied te beschermen en te behouden, is onverminderd hoog. Daar zetten wij ons in het programma Wij&Wadvogels met vereende krachten voor in. Dit doen we in drie complementaire sporen: fysieke maatregelen, gedragsverandering en kennis vergaren en uitwisselen.

Kennisdag vol inspiratie en informatie

Er gebeurt momenteel veel in de deelprojecten van fase I. Een aantal van deze projecten ronden we de komende periode af. Daarom nodigen wij iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt van harte uit voor een bijeenkomst om kennis te delen. We beloven je een bijeenkomst vol inspiratie en informatie. Een dag om in gesprek te gaan en elkaar te ontmoeten. Een dag om stil te staan bij ons waardevolle werk voor de wadvogels.

De kennisdag is op 30 januari 2024 in Afsluitdijk Wadden Center. Het programma vind je op de pagina over deze kennisdag.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze kennisdag? Meld je dan aan via dit online aanmeldformulier. Je gegevens gebruiken we alleen voor de registratie van deelname en voor het contact rond deze kennisdag. 

Ik meld mij aan voor de kennisdag Wij&Wadvogels